Eipä taas ole hetkeen tullut kirjoiteltua, muttei kyllä ole ollut aihettakaan. Alinan taidoissa ei ole tapahtunut muutosta, eikä hampaita näy vieläkään. Niiden lisäksi odotan kovasti sitä että Alina oppisi ryömimään. Neiti liikkuu jo suhteellisen hyvin työntämällä itseään taaksepäin käsillään ja kierimällä ympäri, mutta ryömimistä ei tuo liike vielä ole.

Alina on alkanut viihtymään yhä enemmän kylvyssä, ja epäilen että vasta nyt Alina osaisi nauttia vauvauinnista. Uudestaan emme sitä kyllä aio aloittaa, sen verran kallista lystiä se kuitenkin on.

Muutama asia mua mietityttää, esimerkiksi se minkä verran mun täytyy antaa Alinalle ruokaa ja maitoa päivittäin. Meidän ruokailurytmi on jo aika selkeä, aamuyöllä Alina juo maitoa 2-3 dl, aamupalaksi puuroa marja/pilttisilmän kera, lounaaksi joko itsetehtyä tai valmisruokaa, lihaa, kalaa tai kanaa kasvisten ja riisin/perunan/pastan kera, välipalaksi maitoa 2-3 dl ja hedelmää/ marjapilttiä, illallinen samoin kuin lounas ja iltapalaksi vielä puuroa ja muutama desi maitoa. En vain tiedä onko määrät riittäviä/ liian suuria, eikä neuvolasta oikein saa selkeää neuvoa. Ärsyttävää.

Nukkuminen on muuten alkanut sujumaan hiukan paremmin, tai siis itse asiassa se nukahtaminen. Yöllä nimittäin Alina herää vieläkin kolmisen kertaa, mutta sen sijaan että neiti kävisi nukkumaan yhdeltä yöllä, on hän alkanut käymään yöunille jo hiukan ennen kymmentä. Nyt tuo kyllä kuulosti siltä kuin Alina itse valitsisi nukkumaanmenoajat, siis minä vaan julmasti herätän hänet aamuisin aikaisemmin kuin ennen, ja vihdoinkin neidin sisäinenkin rytmi on muuttunut minun toivomaani suuntaan. Haavena olisi Alina yöunille 20.30- 21.00, mutta varmaan hetken saan vielä totutella neitosta tuohon toivomaani rytmiin.

Eipä muuta tällä kertaa, kiitos ja hei :)