Kaikkien tuttujeni suurin huvi on arvuutella vauvan sukupuolta. Lähes yksimielisesti kaikki jotka ovat veikanneet vaavin sukupuolta, ovat sanoneet sen olevat tyttö. Tänään kuitenkin eräs työkaverini tokaisi minulle tulokkaan olevan poika, hän on kuulemma asiastaan täysin varma. Hassua että veikkaus pojasta sattui niin lähelle poikalapsi untani. Nyt olen kyllä aivan sekaisin, en todellakaan osaa sanoa kumpi sielä on tulossa. Ja oikeastaan, väliäkös sillä. :) Tosin äitini käski sanomaan kätilölle (silloin kun tiedustelimme sukupuolta ultrasta) ettei ole väliä onko Muru tyttö vai poika, tosin jos se on tyttö, me heitämme sen pois. Mutsilla on sairas huumorintaju.

1539309.jpg

Äitiyspakkaus ilmestyi postiin pari päivää sitten, ja olen ihan haltioissani sen sisällöstä. Niin paljon suloisia vaatteita ja tavaroita. Vaatteiden kuosit ovat ihan huippuja, olisin voinut vaikka ostaa nuo omilla pienillä rahoillani, aivan upeaa saada ne ilmaiseksi. Lapsellinen kun olen, sain myös iloa irti naisten kondoomista, en siksi että intolisin tasa-arvosta ehkäisyrintamalla, vaan kapistus on mielestäni vain niin huvittava. Eipä taida tuo parempi puoliskonikaan olla kovin aikuinen, nähdessään paketin kondoomeja (tuli siis äitiyspakkauksen mukana) hän tuhahti, että mitä noilla nyt tekee, eivät ne auta tähän tilanteeseen enää. Minä yritin sitten selittää, että eihän me varmaan ihan heti haluta uutta pienokaista, että ehkäisyn tulisi olla kunnossa sittenkun Muru on selvinnyt ulos asti.

1539307.jpg

Hmm, nuo edellä mainitsemani asiat eivät kyllä taida olla muiden mielestä hauskoja, mutta omistan aika surkean ja sairaan huumorintajun, todisteeksi siitä muutama lemppari sarjakuvani, stripit ovat Cyanide and Happiness nimisestä nettijulkaisusta. Jos nämä ovat mielestäsi hauskoja, käväise täällä.

1539317.jpg

Toivottavasti tämä postaus ei loukkaa ketään, tarkoitus on vain valaista lukijoilleni, kuinka pimeä ihminen täälläpäin kirjoittelee, ei pahoittaa kenenkään mieltä :)