Tuntuupa nyt typerältä sanoa näin, mutta olen aina ollut suhteellisen hoikka, ja mahaa minulla ei oikein ikinä siis ole ollut. Vatsan kasvaminen onkin minulle uutta ja outoa, painoa ei ole tullut syksyn jälkeen kiloakaan lisää, mutta masu vain kasvaa. Pystyisin kyllä hyvin huijaamaan vieläkin etten ole raskaana, oikeilla vaatteilla mahan saa piilotettua vaikka kuinka pitkään. Tässä nyt kuitenkin kuvat havainnollistamaan vatsan suurentumista, tänään siis tismalleen viikko 21, ja maha tämän näköinen:

1349628.jpg

Edestäpäin ei siis edes huomaa vatsaa, sivulta kylläkin. Ajattelin päivitellä näitä vatsakuvia muutaman viikon/ kuukauden välein, saa nyt nähdä kuinka nopeaa kasvu on. Kiitokset vain Jabadaballe hauskasta postausideasta :)

P.S Olen tuntenut liikkeet siis jo muutaman viikon, mutta eilen illalla koin jotain aivan uskomatonta. Pidin kättä vatsan päällä ja humps- tunsin aivan selkeän potkun ulkoapäin. Kiljuin poikaystäväni todistamaan ihmettä, ja hänkin tunsi potkut. Hetken riemuittuani tajusin, että potkut myöskin näkyvät, siis vaavimme on tämän asian kanssa yli kuukauden edellä, normaalisti liikkeet tuntee ulkoapäin vasta viikon 28 jälkeen :) Ei mitään hajua siitä mistä johtuu tuo potkujen voimakkuus, mutta ihanaa se oli, vauva on taas asteen todellisempi meille.