En ole edes tajunnut kuinka paljon aikaa on kulunut siitä kun kirjoitin tänne viimeksi. Jotenkin vain päivät lipuvat ohi, ja tekemistä onkin yhtäkkiä koko ajan. Alinakin kasvaa huimaa vauhtia, pituutta on varmaan lähemmäs 70cm ja painoa ainakin kahdeksan kiloa. Neiti on hyvin pulska jokaisen hänet näkevän mielestä, mutta minusta se on vain hyvä asia. Ei ainakaan tarvitse pelätä etteikö hän saisi tarpeeksi ravintoa.

Yleensä heti kun Alinan laskee selälleen maahan, neito ponnistaa itsensä vatsalleen, vihtyy siinä asennossa viisi minuuttia ja rupeaa itkemään, kun ei osaakkaan vielä kierähtää takaisin selälleen. Joskus neitokainen viihtyy selällään pidempäänkin hypistellen lelujaan, ja minä olen ihan ihmeissäni kun hän ei vaadikaan aivan tautotta huomiotani. Viikonloppuna oltiin isäni luona Naantalissa, ja Alina pääsi tutustumaan kahteen koiraan, pieneen Austraalian terrieriin, ja vielä pikkuisempaan Chihuahuaan. Alina ei oikein vielä ymmärtänyt koirien päälle mitään, mutta ehkä ensi kerralla sitten.

Aloitettiin kiinteät tuossa joku aika sitten, ja parhaiten näyttää kelpaavan hedelmä- ja marjapiltit. Peruna ja porkkana maistuvat huomattavasti huonommin, mutta irvistelyn kanssa menevät nekin kyllä alas pieninä määrinä. Ihanaa seurata miten Alinalle avautuu aivan uusi maailma makujen kanssa. Oltiin eilen ensimmäistä kertaa vauvauinnissa, ja hauskaa oli. Näki selvästi että neiti viihtyy vedessä ja tykkää räpiköidä, joten tuolla tullaan käymään jatkossakin. Sukeltamista ei ihan vielä kokeiltu, ehkä seuraavalla kerralla sitten...

2110006.jpg

Näin hyvin maistui peruna :)