Perjantaina töistä pääsyn ja junan lähtemisen väliin jäi tunti aikaa, jonka käytin pyörimällä ympäri keskustaa (lähinnä lasten henkkamaukassa.) Mukaani otin vauvan tulevan kummin, joka pääsi makutuomariksi vaateostoksille. On muuten mielettömän hankala ostaa pikkuisia vaatteita, niin kauan kun vauvan sukupuolesta ei ole vielä harmaintakaan aavistusta. Kaikki on vaaleanpunaista/sinistä, varsinkin ihan pienimmissä kuteissa.

Tuleva äiti päätyi haaveilemaan niistä kympin valkoisista tennareista, mutta eihän niitä nyt enää ollut minun kokoisiani, ja kolmeneloset eivät millään suostuneet muuttumaan kolmea kokoa isommiksi, vaikka kuinka tuijotin. Löysin myös ihania My Little Pony- teeppareita, mutta koot loppuivat taas 128 senttisiin, ja kasvan vatsan kanssa olisi ollut hyvin haasteellista käyttää jo valmiiksi hiukan pientä paitaa, joten kauppaan jäivät nekin ihanuudet.

Mukaan tarttui siis ainoastaan hauska rapu- helistin, hintaa tuolla otuksella 2.90 sekä ehkä hieman poikamainen- mutta niin ihana liivi&t-paita yhdistelmä (koko 68cm) puolitettuun hintaan, 6.45 euroa.

1341313.jpg

Olen muuten löytänyt kirppareilta vaikka mitä hauskaa, kuvia sitten kun olen saanut pestyä ne.